Поділитись:

Дві подруги відкрили магазин українських брендів у Луцьку

Четвер, 05 листопада 2015, 11:31

У Луцьку з'явилась крамничка вітчизняних брендів та хенд-мейд аксесуарів "Синій кит".

Розташований магазин у центрі на проспекті Волі, 12: потрібно спуститися в підвал й через магазин вишиванок втрапите прямісінько у "Синій кит", - повідомляє видання "Таблоїд Волині".

У маленькому і затишному магазинчику дивом помістився широкий асортимент вітчизняних модних і якісних речей. Роздивляючись їх, мимоволі дивуєшся й пишаєшся українськими брендами. Гарного настрою й натхнення на вдалі покупки додають намальовані сині кити, що плавають собі по стінах.

Крамниця оригінальна тим, що вперше у місті пропонує разом з брендовим одягом й хенд-мейд-товари. А ще тут продають вишукану жіночу нижню білизну, випущену лімітованими серіями. Такого ви точно не знайдете в жодному, навіть найдорожчому бутіку. Ідеальний подарунок для себе коханої!

Також тут зможете придивитись для себе вироби від луцької творчої формація "Ряба Вош". Це – кераміка, сумки, сережки, гаманці, браслети й навіть одяг.

Харківський бренд "Джива" – речі, названі авторами "живим одягом". Поки що у "Синьому киті" представлені лише світшоти з індійськіми мотивами цього виробника. До речі, тут вони обійдуться вам дешевше, аніж якби замовляли їх безпосередньо у харків'ян, адже не доведеться платити за доставку.

Київський бренд "Casual Friday" представляє у "Синьому киті" сучасний жіночий одяг, що гармонійно поєднує риси ділового та повсякденного стилів.

А от бренд "ECLECTIK"представляє в магазині streetwear – поки що тут є їх рюкзаки і сумки-бананки.

"Синій кит" пропонує великий вибір ексклюзивних хенд-мейд-дрібничок. Тут вам і сережки, браслети, метелики, і домоткані сумки та клатчі, і шкіряні візитниці-гаманці, і в'язані речі.

Окремої уваги заслуговують подарункові скретч-карти від київського виробника "My Map". За допомогою монетки можна стерти золотисте скретч-покриття карти, відмітивши таким чином місця, де вже вдалось побувати. Виробники пропонують затятим мандрівникам скретч-карти світу та України.

Представлений в магазині й бренд власниць "Синього кита" – сумки "Євині дочки". До речі, про власниць: це – дві подружки-красуні Олі. Ільчук та Присяжнюк.

Обоє дівчат мають художню освіту й впевнено почувають себе у дизайні одягу. Близько двох місяців тому вони вирішили підтримувати та пропагувати українських виробників й задумали відкрити магазин. Завдяки ентузіазму й наполегливості дівчатам вдалося втілити в життя свої задуми напрочуд швидко. Позитивні дизайнерки-продачині розповідають, що дуже швидко знайшли партнерів для співпраці, а нові пропозиції ще й досі надходять на електронку. Дівчата завжди відкриті до спілкування й кожного раді бачити у "Синьому киті". Обіцяють, що побувавши тут раз, ви обов'язково станете їх постійним клієнтом.

Надрукувати
мітки:
коментарів