Поділитись:

Топ-5 цитат Євгена Дудки

Понеділок, 11 січня 2016, 17:40
Топ-5 цитат Євгена Дудки

Сьогодні свій 39-ий День Народження відзначає директор ТзОВ "Волинь-зерно-продукт", Луцького комбікормового заводу, ТзОВ "Вілія-трейд", власник торгової марки "Вілія" Євген Дудка.

З нагоди Дня народження бізнесмена "Конкурент" вибрав п'ять яскравих цитат успішного бізнесмена-іменинника за матеріалами Волинського інформаційного порталу.

***

З чого стартувала моя бізнес-імперія? Починав з торгівлі. А взагалі перша спроба "сільгоспбізнесу" бере початки ще з часів, коли будучи студентом їздив по селах і торгував висівками. Зі мною, до речі, мандрувала і моя майбутня дружина.

***

Знаєте, кажуть: що на землі можна заробити тільки горб, то я так не думаю. Повторюся – аграрний бізнес найстійкіший для криз і село може міцно стояти на ногах, маючи великий потенціал нашої землі й українських людей.

***

Перше, що нам потрібно, це зрозумілі правила гри. Друге – відрегульовані земельні відносини. Третє – максимально не заважати господарникам (я вже не кажу про те, щоб сприяти). І все буде нормально.

***

Коли йдеш далі і використовуєш найману працю, то треба пам'ятати: хороший спеціаліст хоче хорошу заробітну плату та ряд інших стимулів: машину, хату, достойний садочок чи школу дітям, і щоб до нього – з пошаною.

***

Майдан – це країна у стані стресу. Ми їздили у Київ. Розуміли, що революція відбулася через свідомих киян, які вийшли на площу після побиття студентів.

Вітаємо Євгена Дудку з Днем Народження та зичимо міцного здоров'я, наснаги і успіхів у бізнесі!

Ваш "Конкурент"

Надрукувати
мітки:
коментарів