Поділитись:

На ПриватБанк здійснюється інформаційна атака

Середа, 14 грудня 2016, 14:14
На ПриватБанк здійснюється інформаційна атака

Найбільша фінансова установа в Україні ПриватБанк заявляє про сплановану інформаційну атаку на неї у вигляді поширення чуток про націоналізацію банку.

Про це у Facebook повідомив перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський.

Як зазначив Гороховський, націоналізація не має для вкладників і клієнтів ніяких наслідків, оскільки просто призводить до зміни власників.

"Якби держава хотіла нас націоналізувати, то вона б діяла "без шуму і пилу", але тут все по-іншому: використовуючи нерозуміння громадянами суті націоналізації, розганяють паніку для того, щоб, за задумом організаторів, це призвело до НЕплатежів і зупинки банку. Тобто йдеться не про націоналізацію, а про сплановану атаку на банк", – йдеться у дописі.

Також Олег Гороховський зауважив, що банку відомий замовник і виконавець цієї іформатаки і закликав не реагувати на маніпуляції, які приведуть до розвалу економіки в країні.

"Але я вже писав раніше, що у нас в портфелі більше 80% строкових депозитів і прибігти в паніці за грошима раніше терміну не виходить. Так що ми досить спокійно сприймаємо ці хвилювання", – запевнив перший заступник.

Надрукувати
мітки:
коментарів