Поділитись:

Уряд хоче загальмувати зростання цін

Неділя, 10 вересня 2017, 16:26

Уряд ухвалив низку рішень, які дозволять контролювати коливання цін на продукти харчування.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час спілкування з журналістами в Одесі. Інформує businessua.com

За словами Гройсмана, уряд ухвалив низку рішень, які дозволять контролювати коливання цін на продукти харчування. Прем'єр зазначив, що зростання цін зумовлено коливанням зовнішніх ринків та сезонними факторами, однак уряд триматиме це питання під контролем.

Головне, на думку Гройсмана, щоб доходи українців випереджали зростання цін. Він додав, що уряд проведе низку заходів, щоб зупинити зростання цін. Серед таких заходів запланована підтримка малого та середнього агробізнесу. На його підтримку наступного року уряд планує виділити близько 1 млрд грн. Також Кабмін займатиметься стимулюванням внутрішнього ринку та власного виробництва в Україні в сегменті малого та середнього фермерства.

Прем'єр-міністр підняв питання зростання цін на газ для населення, заявивши, що не бачить підстав для такого росту. Гройсман заявив, що на місцях повинні проаналізувати структуру витрат та розпочати модернізацію господарства.

Надрукувати
мітки:
коментарів