Поділитись:

Топ-5 цитат з "Протилежного Погляду LIVE"

Неділя, 08 січня 2017, 21:00

Суспільно-політичне ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" майже півроку виходило у новому форматі – у прямих ефірах на телеканалі "Нова Волинь". За цей час в студії лунало чимало фраз та висловів, які надовго запам'яталися глядачам.

Ділове видання Волині "Конкурент" вирішило підготувати добірку цитат з прямих ефірів від відомих волинських політиків та діячів.

* * *

Заступник Голови Держлісагентства України Володимир Бондар:

"Рада будь-якого рівня – це колгосп, не може бути ефективним власником, власність завжди персоніфікована, як і відповідальність", – сказав він.

Депутат Волинської обласної ради Василь Столяр:

"Пан Гунчик пусть фантазии людям расказывает, только Бог знает сколько у нас бурштыну", – мовив він.

Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця:

"Я вважаю, що сьогодні парламент не працює. Сьогодні Парламент обслуговує керівництво країни, яке дає йому завдання, не завжди зрозумілі і дуже часто спонтанні. Я не бачу стратегії навіть в прийнятті законів. Я не розумію, що відбувається", – зауважив він.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик:

"Я поруч буду як загребной в лодці - їх підтримувати. Не може бути так, щоб вся влада попливла і зразу і ніхто нікого не страхував: голова адміністрації на страховці, а голова обласої ради і народний депутат на перемашки, я їх буду заохочувати", – зазначив він.

Громадський активіст Ігор Алексєєв:

"Терпилами будите ви! Це Вам Аваков розказує, куда біжать і що робить, а я поки що вільний громадянин", – підкреслив він.

Надрукувати
мітки:
коментарів