Поділитись:

Директор "Луцьктепла" відповіла на звинувачення голови ОСББ

Вівторок, 24 січня 2017, 10:00
Директор «Луцьктепла» відповіла на звинувачення голови ОСББ

Індивідуальний тепловий пункт (ІТП) в будинку на вулиці Володимирська, 107 встановлено з порушенням проекту, саме тому "Луцьктпело" відмовляється під'єднати його до системи теплопостачання.

Про це у коментарі Конкуренту повідомила директор комунального підприємства Валентина Малютіна.

"ІТП встановлений з порушенням проекту. Якщо ми приймемо його в такому вигляді і включимо в систему теплопостачання, виникнуть проблеми в сусідніх будинках", – зауважила вона.

"Економлять. Там певні речі, передбачені проектом, не встановлені. Таким чином розбалансується вся система тепломереж", – додає директор "Луцьктепла".

"Щоб усунути проблему, просто треба купити той прилад, регулюючий клапан, який коштує тисяч 50. Вони на ньому економлять і не ставлять. Хочемо, щоб він чітко відповідав проекту: ніякого нашого впливу чи небажання немає. Просто пан Давидюк зловживає іноді, економить, створюючи проблеми сусідам і собі", – підсумувала Валентина Малютіна.

Нагадаємо: голова луцьких 14-ти місцевих ОСББ Георгій Давидюк нарікав на ДКП "Луцьктепло", яке нібито відмовляє ввести в експлуатацію індивідуальний тепловий пункт на вулиці Володимирська, 107 з незрозумілих причин.

Надрукувати
мітки:
коментарів