Поділитись:

"Я побував на Марсі", – бізнесмен про візит на луцький "Модерн-Експо"

Субота, 28 січня 2017, 14:22

Автор фото:facebook/Владислав Кириченко

Український підприємець, засновник мистецької агенції "Наш формат" Владислав Кириченко, після візиту на завод "Модерн-Експо" в Луцьку, із великим захватом відгукнувся про нього.

Мотивуючий пост видавець написав на своєму фейбсуці 26 січня.

"Був на заводі "Модерн-Експо" в Луцьку. Сказати, що я в захопленні, – не сказати нічого. Я побував на Марсі. Ні – на Юпітері. Бо подібне я бачив востаннє на заводі компанії "Епендорф" в Німеччині, але на "Епендрофі" працює 700 людей, на Модерн-Експо – 2000", – пише Владислав Кириченко.

"Якість та дизайн продукції, рівень оснащення та ефективності виробництва, дизайн інтер'єрів, чистота – вражають. Я не вірив, що подібне можливо в Україні", – не стримує хвалебних слів бізнесмен.

"Мене переповнює відчуття гордості за цих прекрасних людей, справжніх героїв нашого сьогодення. Згадалася репліка мого друга з двадцятирічним стажем еміграції в США:

"Найбільша помилка мого життя – еміграція, бо вона є виходом для тих, надметою кого є прожити життя в умовах максимально можливого фізіологічного комфорту"", – зауважує Владислав Кириченко.

"Як на мене, справді щаслива людина має незакордонну батьківщину, прапор та історію успіху вдома", – підсумовує Владислав Кириченко свій пост про те, що і в Україні, попри "еміграційне скиглення", можна влаштувати гідне життя.

Це не Тойота, Це – Це не Тойота, Це – "Модерн-Експо"!

Туалет в цеху Туалет в цеху "Модерн-Експо"
Автор фото:facebook/Владислав Кириченко

Надрукувати
мітки:
коментарів