Поділитись:

У Луцьку в 2017 році з'явиться 15 "хлібних" магазинів

Субота, 04 лютого 2017, 18:14
У Луцьку в 2017 році з'явиться 15

У Луцьку планують відкрити 15 павільйонів для продажу хлібної продукції упродовж 2017 року.

Про це розповів власник і президент ТОВ "Холдингова компанія "Хлібні інвестиції" Юрій Триндюк в інтерв'ю виданню Delo.ua.

До складу холдингу, зокрема, входить луцьке ПАТ "Теремно Хліб".

"Зараз у нас є 355 власних торгових точок. Ми розвиваємо формат скоріше не кіосків, а павільйонів, фактично невеликих хлібних магазинів. У 2017 році ми плануємо встановити в Київській області 30 нових павільйонів, В Івано-Франківську та Луцьку – по 15 нових павільйонів, в Житомирській області та Чернівцях – по 12 нових павільйонів ", – зазначив бізнесмен.

Як розповів Юрій Триндюк, у 2017 році їхня компанія інвестує 300 млн грн в розвиток, зокрема в будівництво нового завода.

Довідково:

ТОВ "Холдингова компанія "Хлібні інвестиції" – один з найбільших виробників хліба і хлібобулочних виробів в Україні.

До складу холдингу "Хлібні інвестиції" входять ПAТ "Теремно Хліб" (Луцьк), ТОВ "Бердичівський хлібозавод" (Житомирська обл.), ПАТ "Цар Хліб" (Севастополь, Крим), ПАТ "Чернівецький хлібокомбінат" (Чернівці), "Перший столичний хлібозавод" (Київ), ПАТ "Івано-Франківський хлібокомбінат" (Івано-Франківськ), підприємство з виробництва та оптової продажу макаронних виробів ТМ "Макарелла" ТОВ "Продовольча компанія" Заграва-Луцьк"(Луцьк).

За даними компанії, загальний обсяг готової продукції холдингу за 2016 рік склав 132 тис тонн.

Надрукувати
мітки:
коментарів