Поділитись:

У Луцьк може перебазуватися нова військова частина

П'ятниця, 10 березня 2017, 14:31

Невдовзі до Луцька може переїхати військова частина.

Цю інформацію у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" повідомив заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Найімовірніше, йдеться про військову частину Повітряних Сил ЗС України, виведеної з Криму, – 204-ту Севастопольську бригаду тактичної авіації ім. О.Покришкіна повітряного командування "Південь". Як відомо, представники 204 бригади тактичної авіації уже зустрічалися з представниками волинської влади у листопаді 2016 року.

"Тут тяжко коментувати щось. Чули, що до Луцька може бути передислокована військова частина. Зараз питання вивчається на рівні Генерального штабу Міністерства оборони. Більше нічого я не можу прокоментувати", – сказав він.

Нагадаємо, що у вівторок, 7 березня, під час термінової наради у Волинській ОДА стало відомо про передислокацію до Луцька військкчастини, однак деталі поки що не розголошуються. Цього ж дня над Луцьком пролетіли п'ять гелікоптерів. В Організації волинських авіалюбителів "ОВАЛ" Конкуренту підтвердили, що це були військові вертольоти Мі-8 – всі були з озброєнням на підвісках.

Нагадаємо, що про базування військової частини в Луцьку почали говорити ще влітку минулого року.Тоді голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зазначав, що на вулиці Привокзальній у Луцьку буде розміщений ремонтно-технічний батальйон, а на території Володимир-Волинської військової частини з'являться зенітно-ракетний комплекс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БУТИ ЧИ НЕ БУТИ АЕРОПОРТУ В ЛУЦЬКУ?

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024