Поділитись:

Директор "Шацького молокозаводу" вважає систему Prozorro неефективною

Неділя, 19 березня 2017, 20:13
Директор «Шацького молокозаводу» вважає систему Prozorro неефективною

Директор «Шацького молокозаводу» вважає систему Prozorro неефективною

ТзОВ "Шацький молокозавод" не бере участі в торгах на Prozorro через неможливість конкурувати з дешевими та неякісними товарами.

Про це директор підприємства Михайло Поліщук розповів в інтерв'ю виданню Район. Шацьк.

"До недавнього часу постачали масло в закриті заклади (школи, дитсадки, лікарні), допоки не запровадили систему електронних закупівель Prozorro", – каже він.

"Пробували декілька разів брати участь у тендерах, але з нашою ціною в 105 гривень за кілограм натурального масла важко виграти державні тендери у тих, хто пропонує масло за 75-80 гривень. А от при такій ціні якістю ніхто не цікавиться. Щоразу ж викидати по 700 гривень за участь в тендері також нерозумно", – наголошує Михайло Поліщук.

Керівник підприємства розповів про випадок, коли в одному з тендерів конкурент продавав масло виробництва "Шацького молокозаводу" за нижчою ціною, ніж його відпускають із заводу.

"Стали перевіряти їхні документи, а вони підроблені. Ми написали скаргу та повідомили у відповідні інстанції. Тож конкурент одразу відмовився від укладання угоди та зняв свою пропозицію", – розповів Михайло Поліщук.

Надрукувати
мітки:
коментарів