Поділитись:

Що Гунчик думає про лайку від керівника "Варти порядку"

П'ятниця, 24 березня 2017, 21:06
Що Гунчик думає про лайку від керівника

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик прокоментував інцидент з керівником громадського формування "Варта порядку" Олександром Тиводаром, коли останній облаяв голову адміністрації.

Свою позицію з цього питання він озвучив в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" 24 березня, відповідаючи на питання головного редактора видання "ВолиньPost" Анатолія Котлюка.

"Я розумію, що в якійсь мірі були емоції. Але навіть в політичних дебатах, при озвученні відповідних позицій має бути культура спілкування і стриманість", – зазначив Володимир Гунчик.

Голова ОДА запевнив, що позиватися до "Варти порядку" не буде.

"Бог суддя і він все бачить. Тому, напевно, десь під час зустрічі нам прийдеться пожати один одному руки і сказати, що емоції взяли верх над розумом", – резюмував голова ОДА.

Нагадаємо: інцидент трапився 13 березня. Десятки активістів уночі прийшли в будівлю обласної ради, щоб висловити протест проти штурму редуту блокадників торгівлі з ОРДЛО.

Під час спілкування з активістами голова ОДА заявив, що частина з них працюють за гроші. Серед них він назвав ГО "Варта порядку". Після цього керівник об'єднання вигукнув в бік Володимира Гунчика нецензурну лайку.

Вигук можна почути на 1:47 хвилині відео

Надрукувати
мітки:
коментарів