Поділитись:

Хто буде новими заступниками Луцького міського голови

Понеділок, 03 квітня 2017, 13:46
Хто буде новими заступниками Луцького міського голови

Хто буде новими заступниками Луцького міського голови

Наприкінці березня троє заступників Луцького міського голови Тарас Яковлев, Сергій Григоренко та Юрій Моклиця офіційно заявили, що припиняють роботу у міській раді.

Вони мотивували це тим, що не хочуть бути членами "нової" команди, яка прийшла до влади.

Вже 29 березня депутати Луцькради на сесії проголосували за звільнення заступників.

От-от громадськість має дізнатися імена людей, які займуть вакантні місця.

Конкурент вирішив розпитати луцьких політиків та чиновників, яких "сватають" на ці посади, чи не пропонували їм бува стати "правою рукою" мера.

Безпосередньо від секретаря Луцькради Ігоря Поліщука отримати інформацію, на жаль, так і не вдалося. Хоча йому намагалися додзвонитися декілька разів упродовж дня.

Вийти на зв'язок зуміли із депутатами Луцькради Сергієм Булою, Григорієм Пустовітом та депутатом Волиньради Святославом Кравчуком, а також начальником юридичного управління Луцької міської ради Олександром Рачковим.

Сергій БулаСергій Була

Як розповів Сергій Була, пропозицію стати заступником Луцького міського голови він отримував, проте відмовився.

"Я маю особистих питань багато. Рахую, що цій справі треба віддаватися від а до я. Просто фізично на це не хватить часу", – пояснює він.

Олександр РачковОлександр Рачков

Юрист міської ради Олександр Рачков каже, що пропозиції стати заступником Луцького міського голови від секретаря Ігоря Поліщука не було.

Григорій ПустовітГригорій Пустовіт

Депутат Луцькради Григорій Пустовіт висловив думку, що відповідати на питання, чи пропонували йому стати заступником міського голови, некоректно. Він каже, що озвучувати нові призначення – це право виконувача повноважень голови.

Депутат пропонує зв'язатися безпосередньо із секретарем міської ради. Та оскільки з Ігорем Поліщом ми поспілкуватися не змогли, тому таки проінформуємо: Григорій Пустовіт підтвердив, що стане одним із заступників Луцького міського голови.

Святослав КравчукСвятослав Кравчук

Щодо екс-заступника мера, а нині депутата Волиньради Святослава Кравчука, то він запевняє, що вчергове повернутися до роботи в мерії йому не пропонували.

На запитання, чи погодився б він, якби все-таки отримав таку пропозицію, депутат відповідає:

"Мені ніхто нічого не пропонував, тому над цим питанням не думав і не можу відповісти".

Надрукувати
мітки:
коментарів