Поділитись:

За що "бив" голова Луцької РДА "свободівця": подробиці

Середа, 12 квітня 2017, 13:45

У сесійній залі Луцької районної ради виник конфлікт між головою Луцької РДА Ігорем Ярмольським та депутатом-"свободівцем" Вадимом Веремчуком, наслідком якого стала заява в поліцію від останнього.

Інцидент трапився 11 квітня. Заявник повідомив до поліції, що після обіду в сесійній залі його побив голова РДА, проте за медичною допомогою не звертався.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Ігор Ярмольський у коментарі Конкуренту каже, що ніякої бійки не було. Між учасниками конфлікту, мовляв, відбулася лише словесна перепалка. Жодних синяків чи пошкоджень у депутата немає.

"В нас відбулася словесна перепалка. Так, я чесно кажу: він мене вивів і я не втримався. Це мені честі не робить. Там же ж були депутати. Нас зупинив депутат, щоб не дійшло до того. Між нами стояв депутат", – зазначає голова РДА.

Проте Вадим Веремчук, коментуючи інцидент Конкуренту, каже, що таки "отримав по обличчю".

"В нас закінчилося засідання бюджетної комісії. Після неї, прямо в сесійній залі при інших депутатах, він наближається до мене: почав мене обзивати, вдарив мене долонею руки по обличчю, почав шарпати мене за грудки", – каже депутат.

"Я до нього говорю: "Ігор Петрович, ви державний службовець, на робочому місці, як ви себе ведете? Що ви хочете?". Він далі мене почав всяко обзивати. Інші депутати просто його відтягнули від мене. І вже виходячи із сесійної зали, він стулкою дверей ще раз мене вдарив. Знову пообзивав і пішов у кабінет свого заступника", – розповідає свою версію подій Вадим Веремчук.

"Свободівець" каже: не розуміє, що спровокувало голову РДА на такі дії.

Ігор Ярмольський ж наголошує на тому, що між ним і депутатом відбулася словесна перепалка і додає, що "Свобода" стоїть в опозиції до влади.

"Він же здоровий, як бугай. Ніхто його не бив і не чіпав", – каже голова РДА.

"Потерпілий" депутат пояснив, що слідів побиття не зафіксували, оскільки він відмовився від проходження медекспертизи. Пояснює це тим, що в нього боліла голова.

Крім того депутат зазначає, що якби звернувся до правоохоронних органів з побоями, то голові РДА "можливо, би "світила" тюрма", а це не було ціллю депутата.

Вадим Веремчук запевняє: близько 7-8 депутатів можуть засвідчити, що Ігор Ярмольський його вдарив.

Також "свободівець" розповів, що через погрози голови РДА написав заяву в поліцію, щоб йому надали охорону.

"Я переживаю за своє життя…Мені здається, що людина якась неврівноважена. Я не знаю, що він завтра може зробити", – каже депутат.

Як розповів Ігор Ярмольський, конфліктна ситуація виникла після бюджетної комісії. Голова РДА, мовляв, відстоював позицію виділення коштів на територіальну виборчу комісію. Вадим Веремчук, нібито, був категорично проти цього.

"Свободівець", своєю чергою запевняє, що на бюджетній комісії конфлікту не було.

Він каже: адміністрація району пропонувала на виборчу комісію виділити 84 тисячі гривень, а він запропонував 30 тисяч гривень. Мотивував це тим, що вибори будуть 30 квітня і ще відбудеться розподіл коштів. Зі слів депутата, тоді його пропозицію члени комісії підтримали одноголосно.

Отож, хто в цій ситуації правий, доведеться розбиратися слідчим.

Нагадаємо: Вадим Веремчук вже не вперше опиняється у вирі "бойових подій".

У лютому 2015 року, як повідомляли "Хроніки Любарта", "свободівцю" перепало тарілкою по голові від його дружини – Софії.

Останню спровокувала секретарка депутата Ліля, у якої з її чоловіком виник "тонкий душевний зв'язок". Вона почала насміхатися із дружини.

Софія вчепилася у волосся секретарки. Почувши крики, зі свого кабінету вийшов Вадим Веремчук та почав із кулаками захищати свою підлеглу. Оцінивши баланс сил, дружина Софія в стані афекту вирішила скористатися тарілкою, якою перевірила міцність голови свого благовірного.

Надрукувати
мітки:
коментарів