Поділитись:

Топ-5 пісень Євробачення-2017: Португалія, Болгарія, Молдова, Бельгія і Швеція (відео)

Неділя, 14 травня 2017, 16:37
Топ-5 пісень Євробачення-2017: Португалія, Болгарія, Молдова, Бельгія і Швеція (відео)

На Євробаченні-2017, яке фінішувало в Києві уніч на 14 травня, назвали переможців.

У лідерську п'ятірку увійшли виконавці з Португалії, Болгарії, Молдови, Бельгії та Швеції, заспівали дуже різні пісні-як і припускав слоган конкурсу Celebrate Diversity ( "Святкуй різноманітність"),– пише Delo.ua.

1 місце Amar Pelos Dois, Сальвадор Зібрав, Португалія

Пісня з якою переміг на Євробаченні 27-річний Сальвадор Зібрав – драматична балада Amar Pelos Dois ( "Любові вистачить на двох"). За цю композицію Сальвадор і його сестра Луїза, яка є автором пісні, перед початком фінального шоу отримали нагороду Євробачення-2017 – премію Марселя Безансона. "Простота цієї пісні була причиною того, що так багато людей в Європі проголосувало за неї", – вважає Луїза. І ця пісня не має гендеру, зауважила вона.

2 місце – Beautiful Mess, Крістіан Костов, Болгарія

17-річний болгарин Крістіан Костов – наймолодший учасник конкурсу, народився в Москві, його мати родом з Казахстану, батько - болгарин. Крістіан співає з дитинства, дійшов до фіналу в російській версії талант-шоу "Голос.Деті", посів друге місце на Х-факторі в Болгарії.

На Євробаченні-2017 Крістіан заспівав красиву пісню про кохання. Цю композицію склали продюсери, які працювали з Селеною Гомес, Леді Гагою, Армін ван Бюреном і багатьма іншими відомими артистами.

3 місце - Hey Mamma, Sunstroke Project, Молдова

У кліпі композиції Hey Mamma з'являється легендарний молдавський саксофоніст Сергій Степанов, відомий як герой мема Epic Sax Guy.

До речі, думки про шанси молдовської групи на успіх були прямо протилежними. Одні пророкували Sunstroke Project високі позиції, інші були впевнені, що представники Молдови не доберуться навіть до фіналу.

4 місце - City lights, Бланш, Бельгія

Пісню для конкурсантки Євробачення Еллі Дельво, більш відомої як Blanche, написав П'єр DeMoulin, а Бланш стала автором тексту. 17-річна співачка у себе в країні є переможницею шоу "Голос Бельгії".

5 місце - I Can not Go On, Робін Бенгтссон, Швеція

26-річний швед Робін Бенгтссон, що копіює Джастіна Тімберлейка, замикає лідерську п'ятірку.

Надрукувати
мітки:
коментарів