Поділитись:

"Деяким депутатам пошила б таку форму і дала походити цілий рік", – Сиротинська про економію на муніципалах

Середа, 17 травня 2017, 18:06

На останній сесії Луцькради депутат Павло Данильчук хотів усунути з бюджету пункт про купівлю десяти планшетів для роботи інспекторів муніципальної поліції, а також запропонував купувати форму муніципалам за меншу ціну – зі 139 тисяч депутат пропонував лишити 65 тисяч.

В інтерв'ю Волинь24 начальниця департаменту муніципальної поліції Луцькради Юлія Сиротинська зауважила, що "це називається політичне хитання ситуації".

"Я пояснювала, що це не військова куртка, які носять в зоні АТО. Це спеціалізована фабрика у Харкові шиє такі речі. Вони шиють в зону АТО, військовослужбовцям, патрульним і муніципалам по Україні. Тільки є різна тканина і різна вартість. Нелогічно, щоб наша установа купувала спеціалізовані куртки по 10 тисяч гривень. Просто ті, що вибрали ми, шиють з специфічної тканини, внутрішній шар якої зберігає тепло, а верхній – не промокає", – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКИХ МУНІЦИПАЛІВ ОДЯГНУТЬ ЗА КОШТИ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ

Сиротинська наголосила, що муніципали не можуть бути "обдерті". "Коли мокро, хлопці перуть кожного дня, сушать і одягають. На жаль, тканина зношується", – мовила вона.

"Тим депутатам, які хитали цю ситуацію, я для експерименту пошила б таку форму, як в нас, і дала походити дев'ять годин в день цілий рік, окрім вихідних та відпустки. А тоді поговоримо, чи буде зручно, комфортно, тепло… Добре говорити про це, коли ти сидиш в автівці і не мочиш ноги. Але ж у нас політика в першу чергу, а не людяність", – резюмувала головна муніципалка Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "НАШ ДЕПАРТАМЕНТ НЕ МОЖЕ БУТИ ДОБРИЙ ДЛЯ ВСІХ", – ГОЛОВНА МУНІЦИПАЛКА ЛУЦЬКА

Надрукувати
мітки:
коментарів