Поділитись:

Депутати Волиньради "взялися" за Кіндера

Неділя, 25 червня 2017, 13:09
Депутати Волиньради «взялися» за Кіндера

Спеціальна комісія Волиньради невдоволена тим, як мер Ковеля Олег Кіндер вирішує земельні питання, запропонувала міським депутатам розпочати процедуру відкликання міського голови.

Таку пропозицію тимчасова контрольна комісія з питань земельних відносин під головуванням Володимира Кучера подала 23 червня, під часвиїзного засідання в Ковелі, – пише проКовель.

Депутати Волиньради «взялися» за Кіндера

Обласні депутати не задоволені тим, як міський голова вирішує проблеми із виділення земельних ділянок учасникам АТО. Своєю чергою у виданні наголосили, що представники міської влади на засідання не з'явилися.

Так, зокрема, мати загиблого учасника АТО Олексія ТарасюкаНадія Андріївна, твердить, що отримала ділянку в болотистій місцевості Ковеля, не придатній для будівництва. Жінка забажала поміняти цю землю і ще на початку червня зверталася до депутатів Волиньради з проханням допомогти їй у цьому.

Проте станом на 23 червня, каже Надія Тарасюк, її питання досі не вирішене. Попри те, що у переддень відбулася сесія Ковельської міської ради.

Депутати Волиньради «взялися» за Кіндера

Зі схожою проблемою до членів комісії звернулася дружина учасника АТО Людмила Громико. Вона розповіла, що два роки тому її чоловікові дали землю, але в болоті. Тепер вона нібито оббиває пороги владних кабінетів, щоб обміняти її або хоча б вимостити за кошти бюджету.

В підсумку, комісія ухвалила рішення, в якому повторно звернулася до Ковельського міського голови терміново вирішити питання з наданням земельної ділянки Надії Тарасюк.

Крім того, комісія забажала інформацію з приводу земельних ділянок Ковеля, уже виділених учасникам АТО.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
13:13
17 квітня 2024
16 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
05 квітня 2024
15:40
20 березня 2024