Поділитись:

"Будуть горіти митні пости", – депутат про вилучення авто на іноземних "бляхах"

Неділя, 25 червня 2017, 20:00

В Україні їздить понад 2 мільйони автомобілів на іноземній реєстрації і якщо влада почне їх відбирати, це спровокує активний спротив власників цих транспортних засобів.

Таку думку висловив депутат Луцької міської ради Микола Собуцький в ефірі ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" 23 червня.

"Якщо почнуть забирати ці автомобілі, а це, зрозумійте, люди заплатили свої гроші, це їхня робота. Хтось може заробляв ті гроші декілька років… Якщо в людей це почнуть забирати, то будуть горіти митні пости", – зазначив депутат.

Як розповів Микола Собуцький, як тільки в медіа почали з'являтися новини про те, що автомобілі на іноземних "бляхах" будуть забирати, активісти почали об'єднуватися в групи.

"На випадок того, якщо поліція когось затримає, почне забирати автомобіль. "SOS, така то вулиця, приїдьте допоможіть". Приїжджає 20 автомобілів і вони вже безсилі. В поліції взагалі немає функцій забирати автомобіль чи перевіряти. Це тільки може робити митник", – каже депутат.

Зауважимо: в лютому-березні 2017 року у ЗМІ почала з'являтися інформація про те, що поліція спільно з працівниками митниці почали вилучати авто на іноземній реєстрації.

Епізод можна переглянути на відео з 48 хвилини 27 секунди.

Надрукувати
мітки:
коментарів