Поділитись:

На приміщення адмінсуду в центрі Луцька чекає "п'ятимільйонний" капітальний ремонт (фото)

Понеділок, 26 червня 2017, 15:23

У нежитловому приміщенні, що є адміністративною будівлею Волинського окружного адміністративного суду, до грудня 2017 року проведуть капітальний ремонт та реставрацію.

Як сказано на Prozorro, загальна вартість робіт становить 5 мільйонів 622 тисячі 920 гривень з ПДВ. Таку остаточну ціну було затверджено за переможцем відкритих торгів – товариством з обмеженою відповідальністю "Ельбрус".

Пропозиції інших учасників, зокрема, приватного підприємства "ПІК", яке вказано найнижчу вартість робіт – 4 мільйони 519 тисяч 747 гривень – було відхилено через те, що "учасник не відповідає кваліфікаційному критерію щодо наявності працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід" та "тендерна пропозиція учасника не відповідає умовам тендерної документації".

Пропозиція приватного підприємства "Промбуд-5" вартістю 5 мільйонів 327 тисяч 954 гривні було відхилено у зв'язку з тим, що "подані учасником документи про відповідність кваліфікаційним критеріям (щодо наявності працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід) не відповідають вимогам Тендерної документації", а також "у складі тендерної пропозиції відсутній документ у довільній формі з порівняльною таблицею характеристик (властивостей) матеріальних ресурсів (матеріалів, продукції, конструкції, обладнання, устаткування)".

Загальний обсяг робіт передбачає загальнобудівельні роботи (прорізи (вікна), двері, підлоги, перегородки, внутрішнє опорядження, утеплення перекриття над проїздом, вимощення, покрівля, підсилення несучих конструкцій, перемички, пандус), роботи з водопроводом та каналізацією, електромонтажні роботи, ремонтні роботи з вентиляцією, слаботочні комп'ютерні системи, роботи зі встановлення та налагодження системи пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу, управління евакуацією людей та системи передавання тривожних сповіщень, система автономного порошкового пожежогасіння, встановлення та налагодження системи охоронної сигналізації та системи контролю доступу, встановлення та налагодження системи відеонагляду, електропостачання.

Довідка: ТзОВ "Ельбрус" зареєстроване в Луцьку на проспекті Молоді. 23, кв. 122. Засновником компанії є Лісова Юлія Вікторівна. Директор – Жураковський Олександр Юрійович. Розмір статутного внеску становить 171 800 гривень.

Нагадаємо, що днями у соціальній мережі Facebook лучани запустили флешмоб із хештегом #збережіть_двері, учасники якої закликають не знищувати унікальні старовинні двері на вулиці Словацького, 1, приміщення якого й буде ремонтуватися.

Надрукувати
мітки:
коментарів