Поділитись:

Депутату Луцькради не зрозуміло, чому в резервному фонді вирішили залишити всього 250 тисяч

Понеділок, 26 червня 2017, 15:34
Депутату Луцькради не зрозуміло, чому в резервному фонді вирішили залишити всього 250 тисяч

У змінах до бюджету Луцької міської ради після розподілу всі видатків планують залишити резервний фонд у розмірі 250 тисяч гривень – що викликало нерозуміння в депутата.

Зміни до бюджету обговорювали на "бюджетній" комісії Луцькради в понеділок, 26 червня.

Директор департаменту фінансів Лілія Єлова назвала, які видатки і на які потреби планують спрямувати.

Так, до прикладу, 3,4 млн грн планують направити на поточний ремонт доріг, 2,5 млн грн – на компенсацію Луцькому підприємству електротранспорту за пільговиків, близько 5 млн – "Луцьктеплу", близько 300 тисяч – управлінню патрульної поліції на забезпечення безпеки лучан тощо.

Член комісії Тарас Шляхтич запитав, чи резервний фонд бюджету справді після змін становитиме 250 тис. грн.

Лілія Єлова це підтвердила і заявила, що на 1 липня заплановано перевиконання бюджету і фонд буде доповнено. Планують, що перевиконання становитиме близько 30 млн грн.

Натомість, на думку Тараса Шляхтича, резервний фонд все одно повинен бути більш суттєвим, адже в місті можуть трапитися різні непередбачувані ситуації. І в такому випадку в бюджеті може не знайтися коштів.

Заступник міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що зараз виникла необхідність виділяти кошти і якщо цього не зробити, то може виникнути критична ситуація. Зокрема, на тому ж ДКП "Луцьтепло".

Надрукувати
мітки:
коментарів