Поділитись:

Луцькі маршрутки інспектуватиме спецкомісія

Вівторок, 23 лютого 2016, 12:19
Луцькі маршрутки інспектуватиме спецкомісія

Упродовж березня цього року спеціально створена комісія проведе щорічний огляд маршрутних таксі Луцька.

Про це зазначено в розпорядженні Луцького міського голови Миколи Романюка від 12 лютого 2016 року "Про огляд транспортних засобів, що здійснюють міські перевезення".

До складу комісії з огляду транспортних засобів перевізників, з якими укладено договори на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у Луцьку, увійшли: заступник міського голови, голова комісії Сергій Григоренко, начальник управління транспорту та зв'язку, заступник голови комісії Анатолій Миронюк, завідувач сектору зв'язку та інформаційних систем управління транспорту та зв'язку, секретар комісії Володимир Мацьків, головний спеціаліст відділу логістики перевезень управління транспорту та зв'язку Євгеній Бірюков і начальник відділу охорони праці Володимир Чепурний.

Як розповів у коментарі Анатолій Миронюк, такий огляд маршруток проводиться щороку. З його слів, члени комісії виїжджають на кінцеві зупинки, де переважно звертають увагу на санітарний стан транспортного засобу, а також на наявність документації, на справність кнопок та рекламу на вікнах.

"Скадається акт в присутності перевізника. Якщо автобус не відповідає потрібному стану, то видається припис про усунення недоліків протягом певного терміну", – підкреслив Миронюк.

Комісія повинна провести огляд транспортних засобів в період з 9 до 31 березня 2016 року.

Надрукувати
мітки:
коментарів