Поділитись:

Підприємству «Котон» через неохайність продовжили оренду землі в Луцьку лише на два роки

Четвер, 25 лютого 2016, 12:31
Підприємству «Котон» через неохайність продовжили оренду землі в Луцьку лише на два роки

У Луцьку ТзОВ "Котон" занедбало орендовану територію, де знаходяться їхні виробничі приміщення.

У зв'язку з цим депутати вирішили продовжити ТзОВ "Котон" договір оренди тільки два роки, через те, що підприємство не дбає про благоустрій території. Про це йшлося під час сесії Луцької міської ради 25 лютого.

ТзОВ "Котон" хотіли поновити договір оренди землі на бульварі дружби Народів, 4в на десять років. Однак, як зауважив начальник земельного управління Луцькради Сергій Шабала, підприємство потрібно зобов'язати поприбирати орендовану територію, яку вони дуже занедбали.

Депутат Костянтин Петрочук запропонував продовжити їм термін оренди лише на два роки, щоб вони зрозуміли, що договір їм можуть й не продовжити. Це буде стимулювати підприємство проводити хоча б якийсь благоустрій на орендованій території.

Проте Сергій Шабала сказав, що це неактуально, бо там є обєкт нерухомості. А зобов'язати поприбирати територію може і муніципальна поліція, яка за порушення благоустрою притягне до відповідальності.

Однак депутати все ж таки вирішили включити в проект рішення третій пункт, в якому зобов'язують підприємство провести благоустрій території і продовжили термін оренди "Котону" лише на два роки.

Учасниками ТзОВ "Котон" є Велікіна Наталія Михайлівна та мале спільне підприємство "Науково-виробничий центр "Інформ-агро-сервіс", які внесли до статутного фонду по 2 мільйони гривень. Кінцевим бенефіціарним власником є киянин Михайлов Микола Георгійович.

Надрукувати
мітки:
коментарів