Поділитись:

На "Волиньвугіллі" ‒ новий директор

П'ятниця, 04 березня 2016, 15:34
На «Волиньвугіллі» ‒ новий директор

На держпідприємстві "Волиньвугілля" 4 березня шахтарям представили нового тимчасового генерального директора – Валентина Кисельова.

Представив його керівник вугільного департаменту Олександр Крук, який зачитав наказ від 2 березня 2016 року про призначення т.в.о. гендиректора ДП "Волиньвугілля" Валентина Кисельова на період до призначення керівника цього підприємства в установленому порядку, – пише БУГ.

Завдання, які ставить Міненерговугілля перед Кисельовим: упродовж півтора тижня підготувати виробничу програму збалансованої роботи ДП "Волиньвугілля", шахт №9 "Нововолинська" та "Бужанська" на 2016 рік із планом графіку монтажу лав, поставки обладнання та фінансування. Керівництву ДП "Волиньвугілля" та шахт забезпечити підняття складів та відвантаження вугілля у щодобовій нормі не менше 25 вагонів на добу.

"Інше буде вважатися за саботаж діяльності держпідприємства. Кажу це зі всією відповідальністю", – наголосив Олександр Крук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ШАХТАРІ ЗВИНУВАЮЧУЮТЬ НОВОГО ДИРЕКТОРА "ВОЛИНЬВУГІЛЛЯ" У СЕПАРАТИЗМІ

Шахтарі запитували у Крука, на якій копальні збираються заряджати лави, адже про цей процес йде мова ще з минулого року. Лідери профспілок шахт №1 та №9 ставили свої запитання, які перейшли в гостру дискусію.

Новопризначений генерал подякував гірникам за "кредит довіри".

"У мене короткий час, за який я повинен довести свою спроможність задекларувати рішення цих питань, напрацювати максимум активів для того, щоб закрити питання по зарплаті і забезпечити майбутню програму. А всі інші стратегічні речі потребують більш детального вивчення. Я за свої слова відповідаю", – підкреслив Валентин Кисельов.

Надрукувати
мітки:
коментарів