Поділитись:

На Волині хочуть продовжити ремонтувати дороги за кошти митниці

Четвер, 21 квітня 2016, 15:41

У 2017 році на Волині хочуть продовжити дорожній експеримент і надалі ремонтувати автомагістралі державного значення за рахунок коштів митниці.

Як розповів у четвер, 21 квітня, під час засідання колегії Волинської ОДА Володимир Гунчик, вчора Прем'єр-міністр проводив нараду, на якій обговорювали питання стану автомобільних доріг, – пише Слово Волині.

Міністерствам фінансів, інфраструктури, Укравтодору доручено підготувати програму ремонту доріг та подати її на розгляд Кабміну.

"Чому для нас це важливо? Ми проводимо експеримент, який дозволяє 50% коштів, отриманих від перевиконання надходжень по митниці, використовувати на ремонт дороги "Луцьк-Львів". Спілкуючись з представниками Мінрегіонбуду, голова ОДА вніс пропозицію продовжити експеримент на 2017 рік і не лише виконати роботи на дорозі "Луцьк-Львів", а й провести капремонт транзитних автомагістралей державного значення", – пояснює очільник області.

Посадовець зауважив, що за рахунок коштів митниці наступного року можна було б відремонтувати також дороги "Рівне-Луцьк", "Володимир-Волинський - Устилуг", "Ковель-Ягодин", а також автошлях, який веде від Ковеля до кордону з Білоруссю.

Нагадаємо, що за півроку на ремонт дороги "Луцьк-Львів" Волинська митниця спрямувала більше 200 мільйонів гривень. Водночас на ремонт цієї автомагістралі у Волинській ОДА планують витратити майже півмільярда гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів