Поділитись:

Волинські школи отримали статус "GoCamp" (оновлено)

П'ятниця, 22 квітня 2016, 15:24
Волинські школи отримали статус

У рамках року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal разом із Міністерством освіти і науки України, компанією Microsoft та партнерами працює над розробкою нового формату дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленним вивченням англійської мови.

Цей проект отримав назву "GoGlobal camps", – повідомляють організатори.

За результатами відбору проекту статус "GoCamp" отримують 119 шкіл з 20-ти областей. Протягом періоду прийому заявок було отримано 559 анкет. Найбільш активною виявилась Волинська область – 49 заявок. Серед шкіл Волині цей статус отримало шість навчальних закладів:

Володимир-Волинська гімназія ім. О.Цинкаловського
Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня м. Берестечко Горохівського району Волинської області
НВК "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня №1 - гімназія імені Героя Радянського Союзу В. Газіна" смт Ратне
Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів "Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки"
Навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1-гімназія" смт Іваничі
КЗ "Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області"

Волинські школи отримали статус

Загалом, відпочити у таборах нового покоління – таборах з поглибленим вивченням англійської мови, зможуть більш ніж 7000 дітей.

Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто. Що літній табір може бути веселим, розважальним, та яскравим. Також однією з особливостей "GoGlobal camps" стане те, що в табори буде запрошено іноземних волонтерів

Першим кроком до реалізації проекту стане створення у партнерстві з корпорацією Microsoft спеціалізованого веб-ресурсу – координаційного інформаційного центру. На сайті міститиметься уся необхідна методична інформація – для усіх бажаючих будуть доступні для завантаження навчальні програми, спеціалізовані роздаткові матеріали, сценарії, плани занять та медіатека з ліцензійними відео та мультиками. До роботи у таборах "GoGlobal camps" також буде залучено іноземних волонтерів – носіїв мови. Їх основним завданням стане надання допомоги вчителям у проведенні різноманітних навчальних та розважальних заходів для дітей, ігрових та спортивних активностей.

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 квітня 2024
23:07
15 квітня 2024
14 квітня 2024
16:00
13 квітня 2024