Поділитись:

Сім'ям загиблих військових видадуть квартири у Луцьку

Середа, 18 травня 2016, 19:27
Сім'ям загиблих військових видадуть квартири у Луцьку

Сім'ям загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, видадуть ордери на квартири в Луцьку.

Про це зазначено у проекті рішення виконкому Луцької міської ради від 17 травня 2016 року.

"Виконавчий комітет міської ради вирішив на підставі рішення виконавчого комітету Ковельської міської ради від 14.04.2016 № 125 "Про надання квартир сім'ям загиблих військово-службовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції", видати ордери на квартири", – сказано у проекті рішення.

Згідно з документом, двокімнатні квартири, площами 33,2 кв.м та 32,3 кв.м відповідно, отримають Ярмолюк Юлія Юріївна з сім'єю та Данилевич Ольга Василівна з сім'єю.

Окрім того, комісії з житлової роботи УДСНС України у Волинській області прийняла рішення про виключення з числа службового житла трикімнатної квартири, в якій проживає Філюк Володимир Іванович з сім'єю.

Із підмінного житлового фонду виключать двокімнатну квартиру, в якій, у зв'язку з відселенням з двокімнатної квартири, проживає Прохорук Лідія Павлівна з сім'єю.

Зі складу гуртожитку виключать однокімнатну квартиру, в якій з 2007 року проживає Гуменюк Катерина Іванівна з сім'єю. Із квартирного обліку, на якому вона перебуває в черзі з березня 2013 року, її не зніматимуть.

Також в житловий фонд соціального призначення включать однокімнатну квартиру, житловою площею 15,5 кв.м, та нададуть її Приймі Руслані Ярославівні з сім'єю. Із соціального квартирного обліку, на якому вона перебуває з серпня 2011 року, її не зніматимуть.

Надрукувати
мітки:
коментарів