Поділитись:

У Луцьку знесуть незаконно встановлений кіоск

Середа, 18 травня 2016, 13:04

У Луцьку на проспекті Соборності, 42 демонтують газетний кіоск, адже на встановлення там тимчасової споруди немає жодних дозвільних документів.

Таке рішення прийняли члени виконкому у середу, 18 травня, під час засідання.

Начальник департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська зазначила, що у кіоску не здійснюється стовідсоткова торгівля пресою, а продають ще й воду, хліб, насіння та інше.

Заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко підкреслив, що неодноразово спілкувався з підприємцем, тож запропонував їм підшукати інше місце для розміщення кіоску.

"Ми місто перетворюємо у ринок, бо кіоски на Соборності – це продовження ринку. Пропоную не підтримуватипроект рішення", – сказав Сергій Григоренко.

Підприємець Людмила Мельничук запевнила членів виконкому, що всі необхідні документи у неї є.

"Жодного разу підприємець не показав дозвільних документів на розміщення кіоску. Ця тимчасова споруда не законна, бо паспорт прив'язки на неї не видавався", – сказав перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Член виконкому Михайло Щур наголосив, що проблема з кіоском виникла через неузгодженість під час розгляду питання про будівництво підземного переходу на проспекті Соборності.

Врешті, члени виконкому проголосували за проект рішення про демонтаж тимчасової споруди.

Надрукувати
мітки:
коментарів