Поділитись:

Волинського суддю-хабарника хочуть покарати суворіше

Середа, 25 травня 2016, 16:51
Волинського суддю-хабарника хочуть покарати суворіше

Прокуратура Волинської області прагне суворішого покарання за хабарництво для колишнього голови Ківерцівського районного суду Івана Підгорного, якого судять уже декілька років.

Про це інформує прес-служба правоохоронного органу.

Прокуратура Волинської області у зв'язку з невідповідністю призначеного судом покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого, а також через непритягнення судді Ківерцівського районного суду Івана Підгорного до кримінальної відповідальності за постановлення завідомо неправосудного рішення, оскаржила в апеляційному порядку вирок Млинівського районного суду Рівненської області від 25 квітня 2016 року.

Згідно з вироком суддю визнали винним лише в одержанні 3,5 тис. грн хабара від громадянина за вирішення питання про задоволення цивільного позову в інтересах його дружини.

Нагадаємо, що служителя Феміди засуджено лише до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посаду судді і посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій в державних установах, строком на 3 роки з конфіскацією 1/6 частини майна, яке є власністю засудженого.

Відео, зроблене у 2010 році, під час затримання за хабар судді Ківерцівського районного суду Івана Підгорного

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024