Поділитись:

"Доміка там робити не будемо", – потенційні власники луцької "Ротонди"

Неділя, 05 червня 2016, 21:00
«Доміка там робити не будемо», – потенційні власники луцької «Ротонди»

Навесні 2016 року в Луцьку заговорили про відновлення роботи літньої естради "Ротонда". Аби вона запрацювала знову, місцева влада активно шукала орендаря, який зміг би підвести інфраструктурні мережі до "Ротонди", а також облаштувати територію навколо.

Тривалий час об'єкт не мав попиту через те, що у його функціонування потрібно вкласти чимало коштів, проте орендувати "Ротонду" таки зголосилися луцькі підприємці – власники нічного клубу "Опера" Роман Хорзов та Андрій Котищук.

Ділове видання Волині "Конкурент" поспілкувалося з Романом Хорзовим щодо проекту реконструкції "Ротонди" та майбутніх планів на об'єкт.

Із його слів, об'єм роботи там надзвичайно великий, адже, як з'ясувалося, там немає ні води, ні каналізації, ні електрики, а це ті пункти, що потребують великих витрат.

"Це наш соціальний проект. Ми робитимемо там концертно-розважальну площадку (без зміни цільового призначення). Будемо надавати цю площадку для проведення заходів під егідою Луцької міської ради та виконкому. Ну і на наш власний розсуд облаштовувати нашу діяльність в рамках закону в цьому форматі, якому ми беремо. Ми склали кошторис, який зараз перебуває на затвердженні в луцькому виконкомі. Я вам чесно скажу, він дуже великий", – зауважив він.

Щодо термінів роботи, то наразі бізнесмени "не розкривають карти".

"Якби ця розмова відбувалася взимку і розглядалася можливість передання в оренду ще взимку, то, повірте, вже цього літа там могли б дивитися матчі "Євро-2016". Була б на 500 посадкових місць велика фан-зона. Зараз ще точно сказати нічого не можна. Те, що ми будемо робити реконструкцію одразу, як дадуть дозвіл, це точно", – наголосив Хорзов.

Щодо можливого накриття над "Ротондою", то це питання бізнесмени розглядатимуть теж, однак не одним із найперших.

"Доміка там ми робити не будемо. Ми бачили цікаві рішення за кордоном і в нас. Ми будемо запрошувати спеціалістів, адже це серйозний проект. Це все поки наміри. Буде контректика – ми обов'язково презентуємо громадськості наш проект", – резюмував Роман Хорзов.

Надрукувати
мітки:
коментарів