Поділитись:

Арт-директор "Бандерштату" нарікає на пасивність лучан

Середа, 13 липня 2016, 13:11

Музикант, арт-директор фестивалю української альтернативної музики "Бандерштат" Сергій Мартинюк нарікає на лучан, які неохоче купують квитки на захід, що от уже 10-ий рік поспіль твориться на Волині.

Про це він написав на власній сторінці у соцмережі Facebook.

Із його слів, раніше у волинських ЗМІ повідомлялося про перенесення фестивалю з Луцька, проте тоді організатори лише опитували думку гостей та учасників в офіційних спільнотах у соцмережах. Тепер же після проведення "Бандерштату-2016" із цим питанням "будуть розбиратися".

"Вчора ми з колегами вчергове підняли статистику продажу квитків, цього разу, зокрема, і по містах. І знаєте що – більш ніж 200-тисячний Луцьк ніхріна не потішив. Це при тому, що фестиваль проходить в центрі міста на одній із найатмосферніших фестивальних локацій в Україні (повірте мені як людині, яка десятки фестів українських обкатала), має (на мій суб'єктивний погляд) як ніколи крутезний склад учасників, іншу різнопланову програму та відповідного рівня рекламний супровід по місту. Декілька інших міст показують значно кращу статистику. Значно! – підкреслив він.

Сергій Мартинюк наголосив, що для нього, як для людини, котра поклала 10 років життя для творення "Бандерштату", питання "для чого організаторам фестивалю "такий" Луцьк без віддачі та підтримки" – це більше ніж питання,

"І все б нічого – треба було давно звикнутися з тутешнім "халявно-нігілістичним" підходом до культури, але давайте тоді не плакатися про перенесення фестивалю, звинувачуючи нас в тому, що ми хочемо такими кроками нажити побільше бабла і так далі. З цим, будь ласка, до волинських психіатрів) Наразі так. Бандерштат-16 як і було заявлено, пройде в Луцьку, а там буде розбиратися. спасибі за розуміння!" – резюмував арт-директор "Бандерштату".

Надрукувати
мітки:
коментарів