Поділитись:

Три підприємства в Луцьку викладають бруківку за бюджетні кошти

П'ятниця, 12 серпня 2016, 11:13
Три підприємства в Луцьку викладають бруківку за бюджетні кошти

Останні п'ять років у Луцьку за бюджетні гроші бруківку викладають три підприємства, лише на двох об'єктах працювали інші організації.

Станом на 29 липня 2016 року департамент ЖКГ заплатив за капiтальний ремонт пiшохiдних дорiжок в cквepi Героїв Майдану (генпiдрядник - ТзОВ "Бетон Брук Cepвic", вapтiсть робiт - 46З тисячі гривень), капiтальний ремонт прибудинкової територiї на проспектi Волi, 22 (генпiдрядник - ТзОВ "Бетон Брук Cepвic", вapтicть робiт - 49З, 6 тисяч гривень), – сказано у відповіді міської ради на запит Волинь24.

Також уже оплачено капремонт зупинки громадського транспорту з влаштуванням "кишені" на вулицi Словацького (генпiдрядник – ТзОВ "Луцькавтодорсервiс", окремим кошторисом вкладання брукiвки не видiлялося), облаштування тpoтyapiв при проведеннi капiтального ремонту вулицi Словацького (генпiдрядник - ТзОВ "Луцькавтодорсервiс", окремим кошторисом вкладання брукiвки не видiлялося), облаштування пiшохiдних дорiжок та тpoтyapiв з брукiвки при капiтальному peмoнтi прибудинкової територiї вулиці Гордiюк, 4а та вулиці Гордіюк, 8 (генпiдрядник - ТзОВ "Луцькавтодорсервiс", окремим кошторисом вкладання брукiвки не видiлялося).

Також цьогоріч ТзОВ "Луцьктехнобуд" встиг зробити капiтальний ремонт посадкового майданчика зупинки громадського транспорту "Вулиця Ранкова", капiтальний ремонт посадкового майданчика зупинки громадського транспорту "Школа №2", капiтальний ремонт посадкового майданчика зупинки громадського транспорту "Micька стоматполiклiнiка" на проспекті Волi,39, посадкового майданчика зупинки громадського транспорту "На вимогy" на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 7 та посадкового майданчика зупинки громадського транспорту "На вимогу" на вулиці Львiвськiй, 6З. Усі ці роботи не виділялись окремим кошторисом.

Ці ж три підприємства вкладали бруківку й минулого року. Зокрема, "Луцькавтодорсервіс" провів капiтальний ремонт тpoтyapiв на проспектi Соборностi за 936,5 тисяч гривень, капiтальний ремонт тpoтyapiв на проспектi Вiдродження за 1 мільйон 97 тисяч гривень, капремонт тротуарів на проспекті Молоді ще за 1 мільйон гривень.

Водночас "Бетон Брук Сервіс" капітально відремонтувало вулицю Крилова за 1 мільйон 189 тисяч гривень, вулицю Лютеранську за 876 тисяч гривень, тротуар та посадковий майданчик зупинки громадського транспорту "Укртелеком" на проспектi Перемоги, 2 майже за 154 тисячі гривень. Також "Луцьктехнобуд" відремонтувало посадкові майданчики на 14 зупинках громадського транспорту, втім з'ясувати вартість цих робіт неможливо, адже окремим кошторисом їх не виділяли.

Лише викладання бруківки під час будівництва Алеї почесних поховань зі спорудженням пам'ятників героям АТО на міському кладовищі в селі Гаразджа виконало ПП "Ефект", але вартість робіт також невідома.

У 2014 році бруківку у Луцьку вкладало лише ТзОВ "Луцькавтодорсервіс", а у 2013 – "Луцькавтодорсервіс" та "Бетон Брук Сервіс". У 2012 році капітальний ремонт Привокзального майдану виконало ПАТ "СУ 536", втім окремим кошторисом вкладання бруківки не виділялось. Того ж року "Луцькавтодорсервіс" відремонтував заїзд до ДНЗ №29 (вартість невідома) та алею на Театральному майдані майже за 150 тисяч гривень.

Довідка "Конкурента": Директором та кінцевим бенефіціарним власником ТзОВ "Луцькавтодорсервіс" є Юрчук Олексій Володимирович.

Кінцевим власником ТзОВ "Бетон Брук Cepвic" є Левитинська Вероніка Євгенівна.

ТзОВ "Луцьктехнобуд" належить Пекарській Галині Валеріївні та Кугаєвському Олегу Леонідовичу.

Надрукувати
мітки:
коментарів