Поділитись:

Активісти фізично протистоятимуть зрізанню дерев на Лесі Українки

Вівторок, 16 серпня 2016, 17:41

Луцький громадський активіст Ігор Алексєєв вважає роботу комісії, яка обстежувала стан дерев на вулиці Лесі Українки, профанацією і каже, що варто створити свою комісію.

Для того, щоб дерева зрізувати, вони повинні бути дійсно аварійні. Так прокоментував висновки комісії, яка 12 серпня проводила обстеження дерев на вулиці Лесі Українки, Алексєєв.

"Мої спроби спілкуватися з цими експертами завершилась нічим. Кажуть, треба зрізати дерева, бо старі, лікувати теж не можна, бо старі. Це зовсім не той підхід про, який ми домовлялися з мером. Ці панове, які називають себе а-ля експертами, повинні були б знати, що липа, рекомендована ще Радянським Союзом як міське дерево, може жити до 300 років, а якщо її лікувати, то ще більше, й одна з небагатьох, яка не руйнує й не підриває своїм корінням ні асфальту, ні бруківки", – сказав Ігор Алексєєв.

Громадський активіст каже: у випадку, якщо ці дерева комунальники захочуть зрізувати, то люди влаштують фізичне протистояння.

Він додав, що найближчим часом доведеться створити свою комісію, куди увійдуть люди, які займаються деревами і які дадуть фахову оцінку, чи дійсно дерево хворе, чи варто лікувати, чи насправді аварійне, треба його зрізувати або ні.

Надрукувати
мітки:
коментарів