Поділитись:

У Луцьку стартував Міжнародний молодіжний форум-2016

П'ятниця, 28 жовтня 2016, 11:35

У Луцьку стартував IV Міжнародний молодіжний форум, куди з'їхалася активна молодь з усієї України.

Захід відбуватиметься впродовж 28-29 жовтня в актовій залі Волинської богословської академії, що на вулиці Градний узвіз, 5.

Отримати корисні знання, відшукати нових друзів та послухати ураїнських та світових лекторів на форум завітало понад 70 учасників із різних міст та регіонів.

"Цього року тема нашого заходу звучить як мобільність та кооперація. Наш форум стосуватиметься проблематики. Яка проблематика є в Україні? Величезна кількість українців залишається в межах свого регіону, вважаючи, можливо, що "мій дім – моя фортеця". Наш захід спрямований мотивувати людей подорожувати світом, адже велика частина українців такої можливості немає", – наголосив Координатор Волинського молодіжного центру Захар Ткачук.

Голова ГО "Лучани" та організатор форуму Богдан Шиба розповів, що це уже другий такий форум тут за безпосередньої його методичної та організаційної допомоги.

"Однією мовою з іншими народами ми маємо здійснити ті зміни, яких потребує Україна впродовж років своєї незалежності. Все у ваших руках!" – звернувся до учасників форуму Богдан Шиба, побажавши успіху та успішної реалізації планів.

Заступник директора Корпусу Миру США Пілар Робледо повідомила, що коли її запросили стати мовцем на заході, то жінка дуже хвилювалася.

"Навіть коли ви ще дорослі, ви можете боятися говорити перед великою групою людей. Це і буде частиною нашої розмови про те, як можна перебороти цей страх", – сказала вона.

Також Пілар Робледо поінформувала, як сама прийшла до ідеї подорожування світом та пошуку можливостей для цього.

"Я народилася в Нью-Йорку. Ми розмовляли трьома різними мовами. Мій батько з Куби. А батьки моєї мами з різних країн, а її дідусь з України. Це дуже типова історія американська історія. Я жила в мультинаціональному домі. Біля нашого будинку зупинянила великі кораблі і видавали такий типовий звук: "Уууууу". І я задумалася, куди ті кораблі вирушають далі. Це був перший раз, коли я зрозуміла, що хочу подорожувати світом", – зазначила спікер заходу.

Надрукувати
мітки:
коментарів