Поділитись:

Волинські прикордонники помстилися Гузю?

Четвер, 17 листопада 2016, 14:28

Вночі з 16 на 17 листопада 2016 року сервісну зону на пункті пропуску "Устилуг" перенесли на митний перехід.

У результаті цього на митному посту не лише утворилася величезна неконтрольована черга, а й весь транспорт, який повинен перетнути кордон, рухається вздовж міста Устилуг, що створює незручності жителям.

Про це у коментарі діловому виданню Волині "Конкурент" розповів народний депутат Ігор Гузь.

Зазначимо, що днем раніше Ігор Гузь у Верховній Раді повідомив про штучні черги та хабарі на пунктах пропуску "Ягодин" та "Устилуг", а також звернуся до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та керівника ДФС України Романа Насірова із закликом створити робочу групу з вирішення проблемного питання.

"Мені вчора ввечері повідомили про те, що після мого виступу, де я зазначив про наявність хабарництва на митних переходах "Устилуг" і "Ягодин" в швидкому порядку прикордонники та митники перенесли сервісну зону перед в'їздом в Устилуг безпосередньо до митного переходу. Таким чином, весь автотранспорт проїжджає через місто Устилуг, чим завдає шкоди місцевим жителям", – наголосив Ігор Гузь.

Із його слів, така реакція на його виступ та критику в Раді є дуже дивною, адже страждають місцеві жителі.

"Неофіційно мені зазначили, що це – реакція на мій виступ. Як на мене, то це дивно, адже якщо у вас є питання чи претензії до мене, то скажіть. А те, що я сказав, – правда. Думаю, що це підтвердять сотні чи тисячі людей, які проїжджають через "Устилуг" чи "Ягодин". Я не знаю, чи це помства чи ні, бо можу лише здогадуватися. Якщо це помста, то дуже дивна, адже люди страждають, а не народний депутат отримує мінуси", – резюмував народний депутат.

Надрукувати
мітки:
коментарів
16 березня 2024
19:45
08:41
15 березня 2024
21:03