Поділитись:

На що Волинський окружний адмінсуд витратить мільйон до кінця року

Четвер, 15 грудня 2016, 15:35

Волинський окружний адміністративний суд на вулиці Словацького, 3 в Луцьку><span class=Волинський окружний адміністративний суд на вулиці Словацького, 3 в Луцьку

У Волинському окружному адміністративному суді розповіли, на що збираються витратити трохи більше 1 мільйона гривень до кінця року в рамках реконструкції.

Інформацію про реконструкцію приміщення суду 6 грудня розмістили на сайті електронної системи публічних закупівель Prozorro.

Згідно з договором підряду, ТзОВ "Ельбрус" до кінця року повинно виконати роботи за 1 мільйон 14 тисяч 27 гривень.

Як повідомили представники суду у відповіді на запит Ділового видання Волині "Конкурент", за ці кошти вони планують облаштувати котельню, зокрема придбати котли і виконати роботи з їх монтажу.

У відповіді додали, що реконструкцію приміщення почали ще у 2008 році. Щоправда, в період з 2009 до 2010 років, а також з 2013 до грудня 2016 року роботи не виконували.

Додамо, що у наданні копії проектно-кошторисної документації "Конкуренту" відмовили, мотивуючи це тим, що вона є продуктом інтелектуальної творчої праці і становить об'єкт права інтелектуальної власності.

За загальними критеріями вартість реконструкції розписали в договорі підряду.

(фото клікабельні)

ДОВІДКОВО:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Ельбрус" створене у 2004 році і зареєстроване за адресою: місто Луцьк, проспект Молоді, будинок 23, квартира 122.

Статутний капітал підприємства – 171 тисяча 800 гривень.

Засновником вказана Лісова Юлія Вікторівна. Керівником з 20 жовтня 2016 року є Жураковський Олександр Юрійович.

Надрукувати
мітки:
коментарів