Поділитись:

Лучан запрошують на стажування до органів місцевого самоврядування

Середа, 20 січня 2016, 16:55
Лучан запрошують на стажування до органів місцевого самоврядування

Всеукраїнська громадська організація "Молодіжна Альтернатива" оголошує про початок відбору української молоді, зокрема й лучан, до участі в програмі стажування в органах місцевого самоврядування.

Стажування проводитиметься в обласному центрі Волині та 14 інших містах України з 1 лютого по 30 червня 2016 року. Партнер проекту в Луцьку – Волинський прес-клуб.

Участь у конкурсі можуть взяти студенти 3-5 курсів і аспіранти вищих навчальних закладів, які бажають більше дізнатися про діяльність органів влади.

Окрім досвіду стажування в певних відділах і управліннях, інтерни матимуть можливість відвідати безоплатні тренінги, взяти участь у зустрічах з відомими людьми (політиками, журналістами, громадськими активістами), обмінятися досвідом і думками для реалізації молодіжних ініціатив з суспільно-активними однолітками, написати й опублікувати свої аналітичні матеріали.

Для участі в конкурсі потрібно заповнити анкету й надіслати її на електронну адресу [email protected] до 22 січня 2016 року.

Мета програми, за словами організаторів, – надати молодим людям можливість долучитися до державотворення, взяти безпосередню участь у процесах прийняття державних рішень, набути досвіду роботи в органах влади.

Надрукувати
мітки:
коментарів