Поділитись:

Між луцькою гімназією та ізраїльською школою діятиме програма обміну учнями (фото)

Вівторок, 03 січня 2017, 18:47

Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького активно співпрацюватиме з середньою школою міста Ібілін (Держава Ізраїль).

Гості з Ізраїлю зустрілися з міським головою Миколою Романюком, його заступником Андрієм Кицею, начальником управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вірою Курковою, – повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Микола Романюк наголосив, що співпраця між двома навчальними закладами принесе лише користь. Педагогічний колектив гімназії № 4 імені Модеста Левицького має багато напрацювань, якими готовий поділитися. Також, на думку міського голови, у ізраїльських колег нам є теж чому повчитися. У співпраці з закордонними партнерами основний акцент робиться на обмін молоддю, аби діти мали можливість вивчати нові традиції та кращі практики, здобувати знання.

Директор гімназії № 4 імені Модеста Левицького Олександр Мишковець розповів, що сьогодні на засіданні педагогічної ради підписано договір про співпрацю між двома навчальними закладами. Документ розрахований на п'ять років. За його словами, нині вони обговорюють основні напрямки, за якими працюватимуть.

Директор середньої школи міста Ібілін Хай Сохіль зазначив, що йому приємно знову бути у Луцьку, адже перший раз він тут побував під час фестивалю "Поліське літо з фольклором". З його слів, співпраця буде цікава для обох сторін. Їхню школу відвідує 400 учнів. Хай Сохіль зазначив, що гімназії № 4 імені Модеста Левицького прогресивно працює у багатьох напрямках. Зокрема, його зацікавила проектна діяльність. Він зазначив, що готовий прийняти наших педагогів та учнів для обміну досвідом.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 березня 2024
08 лютого 2024
20:40
31 січня 2024
26 січня 2024
07 січня 2024
04 січня 2024
03 січня 2024
18:13
29 грудня 2023