Поділитись:

Лучанка скаржиться на "оманливу" рекламу "Sport Life"

Середа, 04 січня 2017, 15:40

Лучанка переконана, що "Sport Life" використовує нечесну рекламу.

Про це Влада Кулик написала у Facebook.

Лучанка розповіла, що побачила у місті рекламу, у якій пропонували позайматися у фітнес-клубі за 100 гривень в місяць. Однак, коли Влада запитала в адміністрації про деталі, то виявилося, що такої акції у "Sport Life" немає. Натомість можна придбати абонемент на рік за 1200 гривень, щоправда, з деякими нюансами.

"Побачила в місті білборди з отакою от акцією. Свята закінчуються, тому така пропозиція – дуже актуальна для кожної панянки. Чесно зізнатись: я така собі спортсменка, довше двох місяців мої тренування не затягувалися в жодному клубі, тому і звернула увагу на цю акцію.

Спробувати потренуватися у "спорт лайфі" – цікаво, але коли відкривався, зразу сказали про клубні картки лише на рік, а я була переконана, що на рік мене не вистачить. А тут – пропозиція на місяць, і ще й за такою ціною.

Телефоную. Хм... виявляється, ніякого "100 гривень у місяць" немає. А є "1200 гривень у рік". І ніяких "пробних" занять ні на день, ні на місяць за жодні гроші немає. Крім того, в рекламі "забули" вказати, що акція поширюється лише на заняття у тренажерній залі з 13:00 до 17:00. У суботу і неділю – тренування не входять. Також не діє "заморозка" занять", – написала лучанка.

На питання Влади про те, чому таких деталей не вказують в рекламі, мені відповіли, що не зобов'язані цього робити.

Надрукувати
мітки:
коментарів