Поділитись:

Проїзд у маршрутках: чи готові лучани платити більше?

П'ятниця, 06 січня 2017, 16:00

У Луцьку заговорили про ймовірне підняття цін на проїзд у маршрутних таксі.

Як повідомив заступник міського голови Тарас Яковлев, "3 гривні – це вже не той тариф, який дає можливість нормально працювати громадському транспорту". На скільки зросте вартість проїзду в маршрутках – поки під питанням.

Самі ж перевізники хочуть, щоб лучани за перевезення платитили 5 гривень, проте Яковлев сумнівається, що тарифи зростуть так різко. Ймовірно, за проїзд в маршрутці доведеться платити 4 гривні.

Конкурент вирішив запитати, що думають про підвищення цін на проїзд лучани, скільки вони готові платити та чи зміниться якість міського транспорту?

Оксана:

Ні, підвищення підтримую. Якщо б все-таки вартість проїзду здорожчала, готова платити більше на 50 копійок. Не вважаю, що якість перевезення покращиться, але цінова політика на паливні метаріали не дозволяє сьогодні залишати ті тарифи, які є. Я сама водій, я розумію, що так не можна.

Лучанин:

Ну а чому ж не підтримувати. Готовий платити 5 гривень. Так все ж дорожчає, то й проїзд подорожчає. Ціни на бензин і дизпаливо зросли.

Тетяна:

Звичайно, не підтримую. Не знати ще, яка буде зарплата. І якість не покращиться.

Нікіта:

Не варто, звичайно, ціни піднімати. Якби на 50 копійок більше, то я би зміг платити. Але краще все-таки не підвищувати. Я сподіваюся, що покращиться якість перевезення: відремонтують трохи маршрутки, приберуть там все. Поміняють крісла.

Лучанка:

Думаю, що не варто підвищувати ціни на проїзд. 5 гривень задорого. До того ж якість не покращиться.

Надрукувати
мітки:
коментарів