Поділитись:

Над вартістю проїзду в луцьких маршрутках ще будуть міркувати

Вівторок, 17 січня 2017, 09:25
Над вартістю проїзду в луцьких маршрутках ще будуть міркувати

Виконком Луцької міської ради розглянув кожне звернення та надані розрахунки суб'єктів господарювання, що здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах.

Встановлення тарифів на перевезення відбувається відповідно до чинного законодавства. А підставою для прийняття рішення є наявність економічно-обгрунтованих розрахунків, здійснених відповідно до методики, затвердженої наказом Міністерства транспорту та зв'язку України та проходження процедури прийняття регуляторного акта відповідно до Закону України " Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності". Така відповідь міської ради на петицію з проханням не підвищувати вартість проїзду в луцьких маршрутках.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ПРОЇЗД У МАРШРУТКАХ: ЧИ ГОТОВІ ЛУЧАНИ ПЛАТИТИ БІЛЬШЕ?

"Проект рішення включено до плану діяльності з підготовки регуляторних актів, який буде винесений на затвердження на чергове засідання виконкому міської ради, після чого буде розпочато регуляторну процедуру щодо проекту рішення виконавчого комітету "Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах в звичайному режимі руху та режимі маршрутного таксі", – йдеться у повідомленні.

Під час проходження регуляторної процедури, відповідно до законодавства, надається мінімум 1 місяць для обговорення та отримання пропозицій та зауважень.

Проект рішення оприлюднять на офіційному сайті Луцької міської ради, розділ "Нормативні акти", "Регуляторні акти", та в газеті "Луцький замок".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЧИ ВАРТО ЗБІЛЬШУВАТИ ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ У ЛУЦЬКИХ МАРШРУТКАХ: ДУМКА ЕКСПЕРТІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів