Поділитись:

Продана в Луцьку квартира за комунальні борги "освіжила" людей

Середа, 18 січня 2017, 14:12

Після того, як у Луцьку конфіскували та продали квартиру через борги за комунальні послуги, мешканці міста почали офіційно працевлаштовуватися (та повідомляти державних виконавців про це), аби виконавчі провадження про стягнення заборгованості направляли на роботу.

Про це стало відомо під час прес-брифінгу Головного територіального управління юстиції у Волинській області в середу, 18 січня.

Зі слів начальника головного територіального управління юстиції у Волинській області Валентина Кухарика, прецедентів із конфіскації майна за комунальні борги після єдиного випадку у 2016 році та станом на січень 2017 року не було.

Як розповів заступник начальника головного територіального управління юстиції в області з питань державної виконавчої служби Сергій Харченко, боржника неодноразово викликали та повідомляли про можливу реалізацію майна.

"Він приходив, ознайомився з матеріалами виконавчого провадження. При передачі майна на реалізацію було з'ясовано, що в нього є інше майно і є де проживати. Після того випадку люди почали більше працювати, влаштовуються офіційно на роботу та повідомляють нас, про те що вони працюють і щоб рішення направляли їм на роботу. Виконавці направляють провадження про стягнення заборгованості у розмірі 20 % від заробітної плати", – резюмував він.

Надрукувати
мітки:
коментарів