Поділитись:

Депутати Луцькради виступають проти продажу приміщення на Волі, 27а

П'ятниця, 20 січня 2017, 11:14

Приміщення колишньої котельні, що на проспекті Волі, 27а, хочуть викупити орендарі.

Депутатам пропонували підтримати проект рішення про включення нежитлового приміщення загальною площею на проспекті Волі, 27а до переліку об'єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу. Про це йшлося 20 січня під час засідання комісії з питань розвитку підприємництва та реклами.

Начальник відділу управління майна міської комунальної власності Алла Грабко повідомила, що приміщення, яке хочуть викупити, – це колишня котельня на проспекті Волі, 27а. До того ж ця котельня перебуває у поганому стані, оскільки там є тріщини на несучих стінах.

Викупити приміщення хоче орендар ТзОВ "СТС-СА". Вже два рази на сесію виносили подібний проект рішення. Втім депутати його не підтримували. Тому орендар попросив винести це питання втретє. До того ж термін дії договору оренди закінчується у підприємства в листопаді 2017 року.

"Вони орендують з 2013 року. І за весь цей час вклали на ремонт 10 тисяч гривень, два рази стіни побілили, а тепер хочуть викупити?" – здивувався депутат Петро Нестерук.

Втім Алла Грабко сказала, що оскільки орендар просив винести цей проект рішення на сесію, то, відповідно до законодавства, відмовити йому не можна.

Проте депутати не підтримали проект рішення.

Надрукувати
мітки:
коментарів