Поділитись:

Луцькі учасники АТО отримають більше 800 квадратів житла

Середа, 25 січня 2017, 14:52
Луцькі учасники АТО отримають більше 800 квадратів житла

Учасники АТО безкоштовно отримають більше 800 м кв. у незавершеній дев'ятиповерхівці за адресою вул. Глушець, 40.

Таке рішення погодили 25 січня депутати на сесії міської ради.

Земельна ділянка, на якій розташований будинок, належить управлінню Нацполіції. Віктор Чорнуха – власник будівельної компанії "Луцьксантехмонтаж № 536", яка є забудовником, сказав, що квартири будуть надані людям, які безпосередньо воювали на сході, жоден керівник Нацполіції не претендує на безкоштовну квартиру. Також він зазначив, що, окрім запланованої житлової площі учасникам АТО (а це більше 700 м кв.), додасть ще 100 м кв. "від себе", лише б отримати змогу завершити будівництво. Воно, мовляв, вже 3 місяці зупинене.

"Заявляю при всіх!" – наголосив представник будівельної фірми в супроводі оплесків.

Крім того, Віктор Чорнуха запевнив, що цю площу отримають лише ті, хто брав участь в антитерористичній операції.

Заступник голови Нацполіції Сергій Козак сказав, що люди, які отримають квартири, – це військові, які люблять свою країну, чесно виконують свої обов'язки, тому потрібно дозволити зведення будинку.

Депутат Павло Данильчук заявив, що зараз багато хто спекулює на темі війни. Тим не менше висловив вдячність конкретному забудовнику, адже той насправді надає найбільше в Луцьку квартир для учасників АТО, також це підприємство є одним із найбільших платників податків у місті. Проте він наголосив, що будівництво має відбуватися згідно з Генеральним планом.

Подібну думку висловив депутат Ігор Поліщук, запропонувавши забути про амбіції і оцінити всі плюси і мінуси в цій ситуації.

Депутати погодили детальний план території в межах вулиці Глушець, річки Стир та об'їзної автомобільної дороги у місті Луцьку, що дозволяє будувати будинок.

За відповідне рішення проголосували 37 депутатів.

Надрукувати
мітки:
коментарів