Поділитись:

До Луцька на лікування перевели атовців із різних областей

П'ятниця, 03 лютого 2017, 15:44

У Луцький військовий госпіталь перевели 23-х учасників АТО з різних областей, які проходили лікування в Києві, Харкові, Дніпрі.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала волонтерка Наталія Ариванюк.

Із її слів, поранених серед них немає: це військові, які мають захворювання, не пов'язані з травмами, отриманими під час військового загострення в останній час.

"Всі хлопці іногородні з різних областей, лежачих чи обмежених в рухах немає, є контужені, з пораненнями, ПТСР, кишково-шлункові розлади і т. д. Первинну допомогу їм надавали інші госпіталі, які знаходяться ближче до лінії зіткнення! Інші, основні госпіталі Києва, Харкова, Дніпра – переповнені! Хлопці будуть у нас лікуватись, кому буде необхідно, наша професійна команда хірургів зроблять операцію, а далі будуть проходити ВЛК і відправлятися по домівках на відпочинок", – написала вона.

Також волонтерка закликала допомогти хлопцям, зокрема, просять принести бійцям білизну, футболки, тапочки, сигарети, засоби гігієни та вітаміни, а також прийти та морально підтримати їх.

"Хто має можливість прийти, провідати, підтримати, принести яблука, мандарини, інші фрукти, печиво, чай, каву, дуже просимо, госпіталь відкритий для всіх кому небайдужа доля нашої країни! Хто може допомогти фінансово, публікую свою картку – 5523 2450 0022 4079", – додала Наталія Ариванюк.

Надрукувати
мітки:
коментарів