Поділитись:

У Луцьку шукають людину, яка очолить "Автопарксервіс"

Понеділок, 06 лютого 2017, 16:25

Луцька міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства "Автопарксервіс".

Нині головний бухгалтер комунального підприємства є виконувачем обов'язків директора. Про це "Конкуренту" розповів заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко 6 лютого.

Зі слів Григоренка, конкурс на заміщення вакантної посади директора оголосили ще тиждень тому, й прийом документів триватиме ще три тижні.

Серед основних вимог до кандидата – досвід роботи на керівних посадах не менше як три роки і освіта в галузі автомобільного транспорту або пов'язаної з цим галузі.

"Конкурс вже оголосили тиждень тому. Наразі триває прийом документів. Ще є три тижні, щоб запропонувати свою кандидатуру. Тому запрошуємо всіх охочих", - сказав Сергій Григоренко.

Він зауважив, що ще не знає, чи надходили резюме від кандидатів, оскільки попросив повідомити про результати конкурсу за декілька днів до закінчення прийому заявок.

Що ж до попереднього директора КП "Автопарксервіс" Олександра Мартинюка, який повідомив про звільнення із займаної посади 28 грудня 2016 року під час сесії Луцькради, то його перевели на посаду юриста на цьому ж комунальному підприємстві.

Юрист КП Юрист КП "Автопарксервіс" Олександр Мартинюк

Надрукувати
мітки:
коментарів