Поділитись:

Родина Миколи Романюка просить не спекулювати на його пам'яті

Вівторок, 07 лютого 2017, 15:03

Родина Миколи Романюка просить припинити спекуляції навколо його пам'яті.

Звернення опублікувала у Facebook журналістка Ольга Булковська.

Заяву сім'ї подаємо без змін:

"У нашій родині – страшна втрата. Пішов із життя наш Дідусь, Батько, Чоловік, Син. Для усіх тих, хто його любив і поважав, пішла з життя близька Людина. Але просимо усіх тих, хто був його опонентом, зрозуміти – Луцький міський голова пішов із життя. І хай хто що говорять – він жив та працював задля майбутнього. Задля кращого прийдешньго нашого міста і держави. Тому маємо до вас величезне прохання й вимогу – не спекулюйте його іменем та пам'яттю.
Не знаємо людини, яка першою запропонувала встановити пам'ятник Миколі Романюку. Якщо ініціатива була щирою, то дякуємо за неї. Але просимо припинити суперечки та спекуляції пам'яттю близької нам людини. Усіх тих, хто сьогодні творить те, що вже завтра стане історією, розсудить час та правда. А сьогодні ми просимо про молитву за упокій його душі. Просимо про пам'ять, а не про пам'ятник.

Меморіали не возвеличують людину. Але її не забудуть, що плани спочилого в Бозі продовжують однодумці. Тож просто втільте в життя у нашошу місті хоч половину задуманного ним – і не треба постаментів. Хай з миром у Бога спочиває – наша найближча людина і ваш міський голова! Хай Господь прийме його у царстві своєму – чоловіка, який жив і згорів заради усіх нас!
Дякуємо за пошану і розуміння".

Як відомо, минулого тижня Микола Ярославович потрапив у лікарню. Згодом рідні міського голови Луцька підтвердили інформацію про його госпіталізацію, заявивши про його важкий стан. У п'ятницю, 3 лютого, Микола Романюк відійшов у вічність.

Посаду виконувача обов'язків мера Луцька повинна обійняти секретар міськради, 34-річна Юлія Вусенко.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ТАКОГО, ЯК ВІН, БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ: ЛУЦЬК ПОПРОЩАВСЯ ЗІ СВОЇМ МЕРОМ (ФОТО)

Надрукувати
мітки:
коментарів