Поділитись:

У міськраді відповіли на петицію щодо карантину у луцьких школах

Понеділок, 13 лютого 2017, 11:42
У міськраді відповіли на петицію щодо карантину у луцьких школах

Станом на 07 лютого 2017 року у загальноосвітніх навчальних закладах Луцька відсутні через хворобу 7,9 % школярів. Тож запроваджувати карантин немає потреби.

Про це йдеться у відповіді Луцької міської ради на електронну петицію "Введення карантину в загальноосвітніх навчальних закладах".

Як зазначається у документі, головним управлінням Держсанепідслужби у Волинської області, управлінням охорони здоров'я Луцької міської ради та управлінням освіти Луцької міської ради проводиться щоденний моніторинг відвідування дітьми загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів. Станом на 07 лютого 2017 року у загальноосвітніх навчальних закладах міста відсутні через хворобу 7,9 % школярів.

З метою запобігання поширення грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій у навчальних закладах міста проводяться заходи щодо профілактики захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції.

На даний час перевищення епідемічного порогу не зафіксовано у жодному із закладів. Відповідно до наказу МОЗ України № 1 від 06.11.2015 року, за умови збільшення кількості захворюваних на грип та гострі респіраторні інфекції до 20% буде призупинено роботу дитячих дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.

Читайте також: ОДНУ З ЛУЦЬКИХ ШКІЛ МОЖУТЬ ЗАКРИТИ НА КАРАНТИН

Надрукувати
мітки:
коментарів