Поділитись:

"Нам вигідно працювати через бюджет", – редактор "Луцького замку"

Середа, 15 лютого 2017, 12:06

Цього року газета "Луцький замок" продовжить процедуру роздержавлення.

Основні прибутки газета "Луцький замок" мала від розміщень матеріалів, які стосувались діяльності Луцькради. Про це йшлося 15 лютого під час засідання комісії з питань комунального майна та приватизації.

Як розповів головний редактор газети "Луцький замок" Віктор Трофимчук, середній тираж газети минулого року становив 3 тисячі примірників.

Торік вдалось спрацювати з прибутками завдяки проданому паперу, який ще закупили перед виборами, а також 45 % прибутку становили замовлення Луцькради.

"Нам вигідно працювати через бюджет, а не замовлення. Бо через замовлення нам би прийшлося платити ПДВ", – сказав Віктор Трофимчук.

Депутат Юрій Безпятко поцікавився, що газетярі робили для того, щоб збільшити тираж газети. Втім Віктор Трофимчук запевнив, що газета існує для того, щоб висвітлювати діяльність міськради. Адже якби питання стояло суто в збільшенні її тиражу, то довелося б писати про вбивства, грабежі та інше. Він також додав, що в нинішніх умовах тираж газети можна було б збільшити на 500 примірників.

Також головний редактор зауважив, що вони пропонують людям передплачувати газету для того, щоб вони знали, що відбувається і чим живе міська рада.

"У школі має бути газета, і не одна, щоб той вчитель глянув і зрозумів, що в місті робиться", – сказав Віктор Трофимчук.

Надрукувати
мітки:
коментарів