Поділитись:

Стало відомо, чому луцькі депутати були в Адміністрації Президента

Четвер, 16 лютого 2017, 15:53
Стало відомо, чому луцькі депутати були в Адміністрації Президента

Депутати Луцької міської ради від "Солідарності" Петро Нестерук, Микола Яручик та очільник волинського осередку партії БПП "Солідарність" Роман Романюк 15 лютого з робочим візитом відвідали Адміністрацію Президента України.

Метою поїздки було вирішення питань, пов'язаних із майбутнім Луцька. В АП депутатів запевнили, що проблеми обласного центру знають та будуть надавати підтримку, особливо в умовах, коли відсутнє управління, – повідомляє ВолиньPost.

Після смерті Луцького міського голови Миколи Романюка в обласному центрі Волині доволі напружена політична ситуація. Наразі певні політичні сили розхитують ситуацію, відстоюючи власні інтереси, тим самим забуваючи про те, що працювати міська рада повинна саме для громади. Усе це може призвести до дестабілізації розвитку міста у всіх сферах, в тому числі економічній, – кажуть у прес-службі волинського осередку партії "Солідарність".

Тож депутати від Блоку Петра Порошенка "Солідарність" на запрошення Адміністрації Президента України з робочим візитом поїхали до столиці.

В Адміністрації Президента переконують, що Луцьк – одне з ключових міст в Україні, тож подальший розвиток міста важливий для держави вцілому.

"Звісно, ми обговорювали й майбутні вибори міського голови, адже потрібно докласти чимало зусиль, аби не дозволити узурпувати владу певним бізнес-структурам. Влада повинна працювати для жителів міста, відстоювати їх інтереси", - зазначив голова Волинської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка "Солідарність" Роман Романюк.

На думку партійців, вибори повинні пройти чесно і прозоро, без підкупів та чорних технологій. В свою чергу, Адміністрація Президента залишає на контролі підготовку та проведення виборів мера.

Також депутати Микола Яручик та Петро Нестерук зауважили, що у майбутньому планують продовжувати розвивати місто у тих напрямках, які попередньо були задекларовані міським головою Миколою Романюком.

У прес-службі партії кажуть, що фракція "Солідарність" у Луцькій міській раді закликає всі політичні сили до об'єднання, аби стабілізувати ситуацію в місті.

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 січня 2023
18 липня 2022
15 липня 2022
27 березня 2022
08 липня 2021
20:00
03 серпня 2020
15:55
12 червня 2020
31 травня 2020
14:05
30 травня 2020