Поділитись:

Патрульні назвали найбільш проблемні дороги Луцька

Субота, 18 лютого 2017, 12:22

Патрульна поліція Луцька звернулась до міської влади з проханням вирішити ряд проблем на дорогах.

З настанням тепла на вулицях міста зростає аварійність – передусім через незадовільний стан покриття доріг. Такий висновок зробили в Патрульній поліції Луцька, обстеживши вулиці цьогоріч, – повідомляють патрульні у Facebook.

Під час контрольних перевірок вулично-дорожньої мережі встановили, що на проїзній частині утворюються значні вибоїни та ямковість дорожнього покриття, на окремих ділянках покриття майже повністю зруйноване, а все це створює пряму загрозу безпеці дорожнього руху.

Ще одна серйозна проблема: не всі ділянки, де ямковість загрожує безпеці дорожнього руху, позначаються відповідними попереджувальними дорожніми знаками (яскравий приклад – вулиця Ківерцівська). Тож водії змушені різко гальмувати й маневрувати,через що створюються аварійні ситуації та трапляються часті ДТП.

На сьогодні значна ямковість та вибоїни є на таких ділянках: вулиця Яровиця (біля АЗС), проспект Василя Мойсея від стадіону до перехрестя з проспектом Грушевського, вулиця Набережна (від вулиці Яровиця до вулиці Ківерцівської), вулиця Ківерцівська (від вулиці Карпенка-Карого до провулку Комунальний), вулиця Боженка (від бульвару Дружби народів до вулиці Мамсурова), вулиця Рівненська (перед перехрестям з вулицею Авторемонтною), проспект Відродження (перед перехрестям з вулицею Щусєва) та ряд інших.

Відповідно до вимог Законів України, власники автодоріг зобовязані утримувати їх в такому стані, щоб це відповідало вимогам безпеки дорожнього руху та сприяло зручному руху транспортних засобів. Тож до цього й закликали в Патрульній поліції Луцька.

Надрукувати
мітки:
коментарів