Поділитись:

У Луцьку відкрився ще один ресторан "Чевермето" (фото)

Вівторок, 21 лютого 2017, 17:57

Мережа "Чевермето" росте: новий ресторан болгарської кухні відкрився у Луцьку на вулиці Дубнівській, 99а.

Тут багато місця для бенкетів, є сауна і готель, – пише Ірина Костюк для видання "Волинь24".

У новому "Чевермето" є своя зимова родзинка – утеплені альтанки. Затишні, просторі, з новими меблями, телевізором, з можливість як замовити стіл у ресторані, так і приїхати "зі своїм". Одним словом: тут тобі і болгарська гостинність, і європейський сервіс.

Ресторан розрахований на 100-120 місць. На літній терасі можна накрити столи і на дві сотні гостей. В приміщенні є ще два бенкетних зали для компанії з 15-20 чоловік. А у дворі – п'ять закритих утеплених альтанок.

Альтанку можна орендувати, привізши свої харчі. А можна замовити стіл у ресторані.

Крім того, можна взяти в користування безкоштовно мангал. Зі слів директора закладу Володимира Якимчука, мангали у "Чевермето" виготовлені з якісної сталі і за спеціальною безпечною технологією. У таких мангалах не нагріваються зовнішні стінки – не обпечешся.

Що стосується меню, то у ресторані пропонують більше 30 страв із м'яса. Є свинина, птиця, яловичина, телятина. Готують на грилі, тушать, печуть, смажать… Окремий розділ меню – страви з риби.

Свіже м'ясо для ресторану постачають місцеві виробники – давні, перевірені, з якими ресторан працює не перший рік.

Окрема тема – соуси та маринади. Вони у "Чевермето" – автентичні болгарські, привезені просто "звідти". І навіть якщо готують їх у ресторані, то тільки за традиційними болгарськими рецептами.

Зі слів директора закладу, з весни на вулиці працюватиме повноцінна кухня: піч на дровах, казан, вертеп. Буде таке собі щоденне і цікаве кулінарне шоу.




Надрукувати
мітки:
коментарів